56


22 Μαΐου 2014, βράβευση στον 1ο Διαγωνισμό Αναγνωστικών Δεξιοτήτων

Την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, στο 5ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, βραβεύθηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στον 1ο Διαγωνισμό αναγωνστικών δεξιοτήτων, που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας στις 5/04/2014.

Έξι μαθητές μας, του Π.Π. Γυμνασίου Αναβρύτων, πήραν τιμητικό έπαινο, γιατί ήταν ανάμεσα στους 19 μαθητές από τους 148 που συγκέντρωσαν βαθμολογία πάνω από 90%. Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι:

1. Μαρκουλή Μυρτώ, Γ2.
2. Μαστρογιάννη Εβελίνα, Γ2.
3. Μαυράκη Μαρία, Γ2.
4. Μαυράκη Νικολέτα, Γ2.
5. Νικομάνης Αλκίνοος, Γ2.
6. Στασινάκης Μανόλης, Γ3.

Η διπλανή φωτογραφία είναι απο την τελετή βράβευσης. Διακρίνονται:ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας κ. Φαλούκας, η διευθύντρια του Π.Π. Γυμνασίου Αναβρύτων κα Γελαδάκη, οι μαθητές Μαρκουλή Μυρτώ, Μαστρογιάννη Εβελίνα, Μαυράκη Μαρία, Μαυράκη Νικολέτα, Νικομάνης Άγγελος και ο υπεύθυνος καθηγητής Λ. Βεκρής.


Συγχαρητήρια στους μαθητές που διακρίθηκαν και στις οικογένειές τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπόλοιπους 22 μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό και εκπροσώπησαν με αξιοπρέπεια το σχολείο μας και με την παρουσία τους- η μεγαλύτερη ανάμεσα στα σχολεία της περιφέρειας- στήριξαν έναν σημαντικό θεσμό που συμβάλλει στη καλύτερη δημόσια εκπαίδευση.

Ο υπεύθυνος καθηγητής
Λευτέρης Βεκρής